Q2M Soft Dryer 60x80GYEON Q2M Soft Dryer  е микрофибер крпа за сушење. Специјално ди..
790 MKD
text_tax 669 MKD
Splendorlega - чистач за фелни Splendorlega  е моќен обезмастувач и чистач, дизајниран да ..
1,750 MKD
text_tax 1,483 MKD
Q² Mohs +  2018 edition  (only certificated detailers)2018 edition = Base + PhobicQ2 Mohs ..
0 MKD
text_tax 0 MKD
Premium Medium Cut Foam Pad 180 mmНаменет за Medium Cut Polish производите: MPC 2200,  MPC 2500..
1,090 MKD
text_tax 924 MKD
Perfecta - Quick Detailier / High Gloss & ProtectionPerfecta е високо квалитетен производ кој се..
690 MKD
text_tax 585 MKD
Q2 Can Coat- Напредна кварц технологија комбинирана со "user friendly" карактеристикаНајцврстата ква..
2,690 MKD
text_tax 2,280 MKD
SUPERMAFRASOL - Лидер во класата на безконтактно чистење, со високо анти-статик дејство.Погоден за..
0 MKD
text_tax 0 MKD
HP 12 -  посебен моќен универзален чистач!Повеќенаменски , универзален , сестран ... ..
350 MKD
text_tax 297 MKD
STOV STRONGДЕТЕРГЕНТ ЗА  МАШИНИ ЗА МИЕЊЕ САДОВИ,  тврда вода.   рН> 12STOV ST..
0 MKD
text_tax 0 MKD
SPLENDORPIATTIKонцентриран производ ,само половина лажица е потребно за миење садови.Производот треб..
0 MKD
text_tax 0 MKD